Krystal na Blátě

Pokud zadáte do vyhledávače jméno Pavel Šich — Farma Bláto, vyjede vám mnoho zajímavých článků o jeho práci, a především postoji k podnikání.

Důvod, proč právě produkty z farmy Bláto se staly součástí kuchyně Petra v jeho bistru (ten chlap má prostě pod čepicí :-)) jsme se na vlastní oči a chuťové buňky jeli přesvědčit i my-Krystal team.

Motto pana Šicha „S úctou k přírodě“ tady opravdu není fráze a ani podnikatelský trik této doby, na který (my-běžní konzumenti) tak rádi slyšíme, ale je to FAKT.

Tady se nejede na kvantitu, ale kvalitu a poctivost. Zvíře není bráno jako zdroj obživy, ale právoplatný člen teamu produkující mléčné výrobky, na kterém to stojí, protože tenhle farmář ví, že kvalita produktu závisí na spokojenosti zvířete.

Jak sám říká: „Našim zvířatům se věnujeme s lázeňskou péčí a oni nám za to oplácejí výborným kvalitním mlékem z pastvy“.

Stále se zde formuje vize pana Šicha – v symbióze s přírodou, přesto s moderní technologií a přísnými hygienickými pravidly. Tady se není za co stydět, vznikají zde vysoce kvalitní mléčné produkty, které náš team nadchly o to víc, že jsme mohli „mrknout pod pokličku“.

IMG_2312.JPG.jpeg

Velmi si vážíme času, který nám pan Šich věnoval a provedl nás jeho statkem, dovolil nám nahlédnout pod ruce, kdy vyráběl sýr a za jeho pohostinnost.

O tomto zážitku na farmě Bláto by se dalo dlouho psát, ale víte co? Přesvědčte se sami, a pokud to máte z ruky, stavte se u nás v bistru, každý den vaříme z těchto produktů a již brzy v našem zbrusu novém bistru K MINI, kde nabídka farmy Bláto bude široká.

Tímto také velké díky majitelům Petrovi a Bobovi za skvělý teambuilding s nezapomenutelným zážitkem – nocleh na hradě Pirkštejn. (šéfe, fakt dík za spacák :-))

Za Krystal team Adéla.

Česky
English