"Apéro" v Krystalu na sv. Valentýna

Přijďte vyzkoušet Krystal trochu jinak.

Na příští úterý, speciální to den pro mnohé, jsem pro vás připravil jakési malé „APÉRO“.

Apéro ve francouzské gastromluvě není jen onen drink s citronem, který jsem záviděl v dětství rodičům při jakékoli oslavě, ale též malé chuťovky a speciality, které tento nápoj spolehlivě doprovodí.

Fotky nemám, protože je dělám poprvé ;) a týden dopředu zásadně nevařím...

Tak pokud máte chuť oslavit zmíněný, pro mnohé tak speciální, večer trochu netradičně, tak mi důvěřujte
a rezervujte si stolky, nemáme jich totiž tolik!

Těším se na vás i s celým týmem. 

Petr Tyrichtr, šéfkuchař


P. S.: V úterý 14. 2. od 5 večer v Krystalu. 

Česky
English